فهرست سایت‌های ایرانی مرتبط با گزارشگری تخلف (سوت‌زنی)

لیستی اولیه:

4 پسندیده

این سایت خیلی عجیبه.
برای گزارش سوت زنی به این ادرس میره!

1 پسندیده

دیده‌بان در سازمان بورس و اوراق بهادار

سازمان بورس و اوراق بهادار به عنوان نهاد ناظر و خودانتظام حوزه بازار سرمایه کشور با نگرش حمایت از حقوق و منافع سرمایه‌گذاران و با ایجاد فضای قانونمند و افزایش اعتماد فعالان بازار سرمایه، همواره تلاش دارد تا فرهنگ سهامداری و سرمایه‌گذاری را در کشور توسعه دهد. از این رو، شفاف‌سازی اطلاعات بازار سرمایه، کشف و از بین بردن تخلفات در راستای پیشگیری از فساد در بازار سرمایه را سرلوحه فعالیت‌های خود قرار داده است.

شایان ذکر است که هیأت مدیره سازمان بورس، تاسیس اداره تحت عنوان «دیده‌بان سلامت بازار سرمایه» را در تاریخ سیزدهم آبان ۹۸ مصوب کرده است. اهداف اصلی این اداره، دریافت گزارش‌های مبتنی بر تخلف در بازار سرمایه، شناسایی خلاء‌های قانونی، پیگیری، بررسی و رفع آنها است و در نهایت پس از دریافت صحت و سقم گزارش، به دیده‌بان پاداش‌های نقدی اعطا خواهد شد

3 پسندیده

آدرس سایت: https://dadshahr.seo.ir/

به سامانه دادشهر(سامانه دیدبان مردمی بازار سرمایه) خوش آمدید

بازار سرمایه سالم و شفاف یکی از لازمه‌های هر نظام اقتصادی موفق و از حقوق اصلی شهروندان جامعه است. تخلفات و سوءاستفاده‌های عده‌ای معدود می‌تواند با از بین بردن سلامت بازار سرمایه موجب ضرر و زیان سرمایه‌گذاران این بازار شود. سازمان بورس و اوراق بهادار با فراهم نمودن بسترهای لازم، همواره تخلفات مختلف در حوزه بازار سرمایه را پیگیری و رسیدگی می‌نماید. با این وجود، حمایت‌ها و همکاری‌های مردم و سرمایه‌گذاران در ارائه گزارشات ناهنجاریها و اقدامات متقلبانه، می‌تواند کمک بی‌نظیری در راستای این مهم باشد. از این رو، سامانه دادشهر با فراهم نمودن امکان ارائه گزارشات مردمی، سعی در ایجاد بستری برای همکاری مردم در حفظ سلامت بازار سرمایه دارد. ثبت گزارش در این سامانه به منزله شکایت نبوده و شما می بایست برای اعاده حقوق خود حسب مورد به سامانه شکایات و یا دبیرخانه هیات داوری سازمان بورس و اوراق بهادار مراجعه فرمائید. جهت کسب اطلاع بیشتر از مفهوم ناهنجاری های بازار سرمایه ابتدا قسمت پرسشهای متداول و همچنین قسمت اطلاع رسانی و آموزش را مطالعه نمائید.

خبرگزاری فارس، 990410

سامانه سوت‌زنی خبرگزاری فارس به‌زودی راه‌اندازی می‌شود

سامانه سوت‌زنی این خبرگزاری با شعار «ایران را برای مفسدین نا امن می‌کنیم» به زودی آغاز بکار می‌کند.
این سامانه سوت‌زنی با هدف ارسال گزارش های مردمی ضدفساد به نهادهای نظارتی و مسوول با همکارهای سازمانها و نهادهای ذیربط به زودی راه اندازی خواهد شد.
با راه اندازی این سامانه مردم می توانند تخلفات صورت گرفته و مصادیق مجرمانه فساد را به اطلاع نهادهای نظارتی برسانند.
خبرگزاری فارس متعهد می شود گزارش های مردمی را با حفظ و صیانت کامل از هویت گزارش دهنده و سوت‌زن، به نهاد و یا دستگاه مرتبط با نامه رسمی اطلاع دهد و نتیجه پیگیری را مکتوب به مخاطب گزارش کند.
در صورتی که نهاد مسئول حاضر به پاسخ قانع کننده نباشد، گزارش همراه با مستندات به قوه قضائیه ارجاع داده می شود و ادامه مسیر پیگیری خبرگزاری فارس از دادگاه خواهدبود.
در نهایت نتیجه دادگاه نیز بدون افشای هویت گزارش‌دهنده و با مجوز قاضی در رسانه ها منتشر خواهد شد.
بنا بر این گزارش، در پرونده های مهم و کلان اقتصادی که مرتبط به منافع عمومی و حقوق بیت المال است، دیده بان شفافیت و عدالت در جریان قرار می گیرد تا در قالب سازمان مردم نهاد تشکیل پرونده دهد و ضمن تحقیق و بررسی بصورت مستقل در دادگاه اعلام جرم کند.
خبرگزاری فارس متعهد می شود مسئولینی که حاضر به همکاری و پاسخگوئی کامل و صادقانه با این سامانه نمی شوند را در نهایت به مردم معرفی کند.

3 پسندیده

سیستم گزارشگری تخلف دیجی‌کالا:
https://digikala.whistleblowernetwork.net/frontpage

سامانه اعلام گزارش‌های مردمی مبارزه با فساد (سوت‌زنی) - وزارت اقتصاد


آدرس: https://bazresi.mefa.ir/

2 پسندیده

فرم دریافت گزارش دیوان محاسبات

1 پسندیده

10 میلیون پاداش به گزارش کنندگان رمز ارز غیرمجاز

مجری طرح تامین برق رمز ارزها در توانیر: سقف مبلغ پاداش برای افشای مراکز استخراج رمز ارز در اماکن عادی 10 میلیون تومان است
محل اکتشاف اگر در دستگاه های دولتی باشد مبلغ پاداش به 20 میلیون تومان افزایش پیدا می کند
هموطنان می توانند گزارش شناسایی خود را از طریق سامانه توانیر به آدرس https://tavanir.org.ir/samaat مراجعه کنند

سامانه سوت‌زنی وزارت اقتصاد / 29 آبان 1400


http://bazresi.mefa.ir

1 پسندیده

ملک جدید دولتی معرفی کنید، یکهزارم قیمت جایزه بگیرید

مدیر کل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد، از ایجاد امکان معرفی املاک اعلام نشده دولت توسط مردم و پرداخت جایزه‌ای معادل یکهزارم قیمت ملک معرفی شده به آنها، حسب دستور وزیر اقتصاد، خبر داد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از وزارت اقتصاد (شادا)، خانم فاطمه وظیفه دادگر گفت: سامانه "سوت زنی وزارت اقتصاد " از روز چهارشنبه هفته گذشته در سایت بازرسی وزارت اقتصاد به نشانی bazrasi.mefa.ir راه اندازی و قابلیتی را به وجود آورده برای اینکه همه آحاد مردم، اعم از کارمندان دولت و افراد عادی حقوقی و حقیقی بتوانند اطلاعات مربوط به املاک دولت را اعلام کنند.

وی با بیان اینکه در این سایت، بخشی به نام شناسایی اموال وجود دارد که در آنجا می‌توانید گزارش خود را اعلام کنید، افزود: مردم گزارش هر موردی، از زمین، ساختمان و هر نوع مستحدثات با هر نوع کاربری و بهره برداری و حتی اراضی را می‌توانند در این سامانه اعلام کنند و چنانچه، مورد اعلامی، قبلاً در سایت سادا ثبت نشده باشد، بنا بر دستور وزیر اقتصاد، معادل یک هزارم ارزش ملک، به فرد معرفی کنند، جایزه پرداخت می‌شود.

دادگر نحوه برآورد ارزش ملک و اراضی اعلامی را، پس از بازرسی از ملک، گرفتن مظنه از کارگزاران ملکی در محل به منظور استخراج یک میانگین قیمتی و سپس تقدیم یک هزارم آن به عنوان جایزه به فرد معرفی کننده عنوان کرد.

مدیر کل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد با بیان اینکه اعلام آدرس دقیق ملک، یکی از مهم‌ترین نکات در معرفی اموال توسط مردم است، تأکید کرد: اطلاعات همه اشخاصی که در این سامانه وارد می‌شوند، اعم از اینکه کارمند دولت باشند یا نه، کاملاً محرمانه تلقی شده و هیچ اطلاعاتی از کسی به جایی داده نمی‌شود.

وی افزود: افرادی که اطلاعات ملکی را در سایت اعلام می‌کنند، برای هماهنگی‌های بعدی بهتر است که شماره تلفن همراه و نیز شماره کارت و حساب بانکی خود را ثبت کنند تا امکان واریز جایزه به آن‌ها فراهم شود.

دادگر، با بیان اینکه برای معرفی املاک دولتی، اصلاً بحث مازاد بودن یا نبودن آن‌ها مطرح نیست و این کاری است که بعداً توسط خود ما انجام خواهد گرفت، گفت: برای ما در اینجا، فقط بحث شناسایی اموال مطرح است.

وی پرداخت جایزه را، در حال حاضر، منحصر به اموال دولت اعلام کرد و گفت گر چه خود سامانه سادا، مربوط به اموال کلیت حکومت است، اما پرداخت جایزه، مربوط به اموال دولت می‌شود.

دادگر با تأکید بر اینکه مطابق بند پ ماده ۱۰ قانون برنامه ششم توسعه، تمام دستگاه‌های دولتی و نهاد‌های عمومی موظف به اعلام اموال خود به سامانه سادا هستند، گفت: نظامی‌ها بر اساس قانون بودجه سال ۱۴۰۰ از این قاعده مستثنی شده اند، اما ممکن است در سال آینده مشمول آن شوند.

وی با اعلام اینکه تا کنون تعداد ۵۲۵ هزار ملک دولتی در سامانه سادا ثبت شده است، ارزش این اموال را معادل هفت هزار، هزار میلیارد تومان عنوان کرد با این توضیح که بنا بر تفکیک انجام شده، این رقم شامل انفال و منابع طبیعی و اموال نهاد‌های عمومی غیر دولتی نمی‌شود.

دادگر میزان شناسایی اموال جدید در سال ۱۴۰۰ را معادل ۱۰۰ هزار ملک اعلام و دلیل آن را مقرر کردن ضمانت اجرایی قانونی قوی و جرم انگاری عدم اعلام اموال دستگاه‌ها توسط مسئولان دولتی عنوان کرد.

وی میزان فروش اموال مازاد دولتی تا کنون را دو هزار و ۱۹۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: رقمی حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اموال هم به مزایده گذاشتیم که برنده‌ای نداشت.

دادگر عدم ثبات بازار، تعیین قیمت کارشناسی بالا و برخی ایراد‌های نهاد‌های نظارتی را از جمله دلایل این عدم استقبال ذکر کرد.

مدیر کل دفتر مدیریت اموال و دارایی‌های دولت وزارت اقتصاد، در بخشی دیگر از سخنان خود، عملکرد دستگاه‌های دولتی در اعلام املاک و دارایی‌های خود را نامطلوب عنوان کرد و گفت: از آنجا که ما اطلاعات دقیقی از میزان املاک دولت نداریم، بنا براین نمی‌توانیم ارزیابی و سنجش درستی از میزان موفقیت خود در شناسایی آن‌ها را نیز داشته باشیم.

https://www.iribnews.ir/fa/news/3378975/

2 پسندیده

https://sootzani.mcls.gov.ir/Default.aspx?rk=c:dc8b79f49f934c05b048ebce57d0b5f9&no=1

2 پسندیده