شفافیت، انتخابات

بحث و گفت‌وگو پیرامون شفافیت دو نامزد راه یافته به مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری

:white_check_mark: نظرات نامزدهای محترم ریاست جمهوری در خصوص شفافیت

:red_circle: باتوجه به در پیش بودن مرحله دوم انتخابات ریاست جمهوری، در پست‌هایی که تا روز انتخابات در کانال «شفافیت برای ایران» منتشر می‌گردد به بررسی نظرات دو نامزد محترم در خصوص مقوله شفافیت و تعارض منافع خواهیم پرداخت.

:large_orange_diamond: آقای مسعود پزشکیان نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری دوشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ در برنامه «گفت‌وگوی ویژه خبری» حضور پیدا کردند.

:large_orange_diamond: ایشان در خصوص شفافیت مالی و مالیات‌ستانی بیان داشتند: «شفافیت داده‌ها برای کارگر و کارمند نیست، چون حقوق نداده مالیات را از آن کسر می‌کنند و کارگر و کارمندی که ۱۵ میلیون می‌گیرد نباید مالیات بدهند اما دارندگان درآمدهای کلان اصلاً مالیات نمی‌دهند و از گروه اول اصلاً نباید مالیات بگیریم. در کشورهای دنیا هر چه درآمد بیشتر شود بیشتر مالیات می‌گیرند نه برای مردم با درآمد معمولی و پایین. افرادی که پولشویی می‌کنند مالیات نمی‌دهند و اصلاح باید از سوی افرادی انجام شود که مالیات نمی‌دهند».

:large_blue_diamond: اولین کنش انتخاباتی آقای سعید جلیلی در خصوص شفافیت، با انتشار نخستین اعلامیه ایشان در خصوص شفافیت حمایت‌های مالی از ایشان در تاریخ ۲۰ خرداد ماه صورت پذیرفت.

:large_blue_diamond: ایشان شرط تشکیل دولت فسادستیز را شفافیت عملکرد ستادها


برشمردند. در قسمتی از این اطلاعیه آمده است: « برخی از فرهنگ‌های غلط سیاسی و انتخاباتی، از طریق شفافیت و اداره صحیح ستادهای انتخاباتی نامزدها در سراسر کشور شکل می‌گیرد و اگر ریشه برخی فسادها و رفتارهای مافیایی از طریق شفافیت در ستادها خشکانده شود، می‌توان به تشکیل دولتی فسادستیز در آینده نیز امیدوار بود».

:green_circle: «اندیشکده شفافیت برای ایران» ضمن امیدواری از انتخاب نامزد اصلح در روز جمعه، جهت‌گیری حمایتی از هیچ نامزدی نداشته و بنا بر رسالت خود در راستای انتشار بیانات و کنش‌های رسمی دو نامزد محترم در حوزه شفافیت و تعارض منافع می‌کوشد.
#نامزدها_چه_می‌گویند
#بخش_اول

1 پسندیده