نظرات استادان، پژوهشگران و افراد مختلف در مورد کتاب تعارض منافع در بخش عمومی

در این پست، نظرات استادان، پژوهشگران و افراد مختلف در مورد کتاب تعارض منافع در بخش عمومی را گردآوری می‌کنیم.

1 پسندیده

نظر دکتر نصر اصفهانی در کانال اقتصاد رفتاری:

کتاب “تعارض منافع در بخش عمومی” اثری بدیع و ارزشمند است که به همت گروهی از نویسندگان تالیف و توسط اندیشکده شفافیت برای ایران به چاپ رسیده است.

:white_small_square:به ذهنم این سوال خطور میکند که آیا همه تلاشهایی که سایر عزیزان برای مبارزه با فساد میکنند به اندازه تلاشهای بچه های اندیشکده مذکور میتواند فایده داشته باشد؟ پاسخ احتمالا منفی است!

:white_small_square:همه سایر تلاشها(در نهادهای نظارتی، امنیتی، قضایی و…) یک طرف، و کارهای همین یک اندیشکده هم یک طرف! چون اینها روی “طراحی” سیستم کار میکنند، سایرین روی “مدیریت” سیستم!

از آقای دکتر مهدی ثنایی، مسئول اندیشکده شفافیت برای ایران، بابت هدیه این کتاب بینظیر تشکر میکنم.

منبع: Telegram: Contact @BehavioralEconomicsAndFinance

4 پسندیده

نظر مهندس رضا باقری‌اصل در توییتر:

#تعارض_منافع را هر روز در تصمیمات و اظهار نظرهای مسئول می بینیم. شاید مهمترین عامل ضد #شفافیت و و یکپارچگی در #دولت_الکترونیکی هم باشد. دوستان اندیشکده شفافیت برای ایران
در تدوین این کار زحمت بسیار متقبل شده اند.سپاس از ایشان

منبع: https://twitter.com/RezaBasl/status/1384024651844644873

4 پسندیده

دکتر خاندوزی:

جناب آقای دکتر خاندوزی چند روز پس از تحویل کتاب، به آقای دکتر ثنایی بازخورد دادند که مطالعه کتاب را شروع کرده‌اند. همچنین ایشان بابت ورود اندیشکده به این موضوع و تولید این محتوا تشکر کردند و از کتاب و اهمیت آن صحبت کردند. همچنین قرار شد علاوه بر این کتاب، کتاب جعبه ابزار تعارض منافع در مدیریت نیز برای ایشان ارسال شود.

2 پسندیده

دکتر سیدعلی روحانی:

جناب آقای دکتر روحانی اعلام کردند که کتاب تعارض منافع را به عنوان یکی از منابع طرح درس اقتصاد ایران در تدریسشان در دانشگاه تهران گنجانده‌اند.

2 پسندیده

مهندس صابر میرزایی:

جناب آقای مهندس صابر میرزایی با بیان این نکته مهم که اگر قصد داریم اقدامات و کارهای ما ماندگار و عمیق شود باید آن‌ها را وارد ادبیات علمی و بدنه دانشگاه بکنیم، این کتاب را در راستای جریان‌سازی و گفتمان‌سازی مفهوم تعارض منافع قابل توجه و تقدیر دانستند.

2 پسندیده

جناب آقای محمد فدایی:

ایشان ضمن تقدیر از تدوین کتاب، راهکار مهمی در خصوص ترویج آن ارائه دادند. آقای فدایی اظهار داشتند که این کتاب به دلیل داشتن ماهیت آکادمیک و آموزشی احتمالا کمتر مورد استفاده مدیران قرار بگیرد اما باید برنامه‌هایی تدوین و طراحی شود تا به طور مشخص اساتید دانشگاه از آن به عنوان منبع تدریس خود در برخی دروس استفاده کنند، این کار حتما باید با یک برنامه از سوی تیم ترویج اندیشکده پیگیری شود.
3 پسندیده