نبود اطلاعات مورد نیاز تحقیقات به بهانه محرمانگی

سلام
من دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد صنعتی شریف هستم و برای موضوع پایان نامه میخوام برای اولین بار در ایران یک جامعه واقعی رو مورد ارزیابی ریسک و تاب آوری تحت تاثیر بلایای طبیعی قرار بدم تا علاوه بر بومی سازی یکسری از مدل ها، کمتر شاهد کشته شدن مردم تحت خطرات زلزله و سیل باشیم. که این کار احتیاج به داشتن نقشه زیرساخت های شهری مثل نقشه آب و برق برای مدلسازی کامل شهر داره تا بشود نقاط ضعف رو از قبل پیش بینی و برطرف کرد و من این کار رو شروع کردم ولی خیلی از ادارات به بهانه محرمانگی کارشکنی می‌کنند و باعث وقفه در این مسیر می‌شوند، بنظرتون چطور بهتر و سریعتر میتونم این اطلاعات رو در دسترس داشته باشم؟

3 پسندیده

سلام
دقیق‌تر می‌فرمایید به چه داده‌ای نیاز دارید و داده‌ی منظور، در اختیار چه سازمانی است؟

رصدخانه‌ی شهری که برای شهرداری تهران هست و در مجموعه برج میلاد قرار داره تشریف بردید؟
اونجا خیلی از این اطلاعات وجود داره
البته بنده هم دقیقا متوجه نشدم چه چیزی مدنظر شماست اما شهر تهران هم به طور کامل مدلسازی شده.

شهر گلپایگان واقع در استان اصفهان رو برای این منظور ما انتخاب کردیم.
کار ما دقیقا این هست که با شناخت منابع خطر (مثل گسل ها) که شهر رو تهدید می کنند و همچنین مدل سازی کامل شهر که شامل ساختمان ها(با درنظر گرفتن نوع کاربری، نوع سیستم سازه ای، تعداد طبقه) و هر آنچه که زیرساخت های حیاتی برای زندگی مردم هستند( مثل: شبکه توزیع آب شهری، شبکه توزیع برق شهری، شبگه گاز رسانی شهری همچنین مراکز بهداشت و درمان شهری و گروه های امداد و نجات و پزشکی موجود) به شبیه سازی(شبیه سازی AgentBase) واقعه و خسارات پیش امده و ارزش گذاری سیاست های لازم و سیاست های موجود بپردازیم.

ممنون از توضیحتون،
ولی اگر لطف کنید و در محورهای مشخصی داده‌های مورد نیازتون و سازمانی که اون داده را داره بفرمایید، بهتر میشه.

البته که کلا این که این کار جایی جز تهران بناست انجام بشه، کار را سخت‌تر می‌کنه.

طبعا طی کردن این گام‌ها برای سوال شما مطرح است:

• دقیقا به چه داده‌هایی نیاز داریم (عنوان داده، ریزدانگی، بازه‌ی زمانی، …)؟
  • این داده‌ها در اختیار کدام دستگاه‌ها هستند؟
  • چه سطح از دشواری برای دسترسی به این داده‌ها متصور است؟

برآورد دقیق‌تری (به نسبت آنچه مطرح کردید) از پاسخ به سوالات بالا داریم؟

ولی متاسفانه یکسری از ادارات همکاری نمیکنند بعنوان مثال بعد از گرفتن تمامی موافقت های لازم از حراست ادارات، این اطلاعات برای استانداری اصفهان برای تحویل به دانشگاه فرستاده شده اند که تازه با مخالفت حراست استانداری روبرو شدم و همینطور بخش مربوط به ساختمان های شهری با مخالفت حراست شهرداری گلپایگان روبرو شده

• نقشه کامل توزیع برق شهری گلپایگان در دسترس اداره برق استان اصفهان(وزارت نیرو)،
  • نقشه کامل توزیع گاز شهری گلپایگان در دسترس اداره گاز استان اصفهان(وزارت نفت)
  • و اطلاعاتی از اداره مخابرات

که بصورت جزیی تر هم ارسال میکنم براتون

2 پسندیده

مخابرات:

1. جانمایی و تعداد آنتن های BTS هر اپراتور و تعداد آنتن های مشترکشون
  2. تعداد مراکز سوییچینگ اوپراتورها در شهر
  3. درصدی از سیستم که تبدیل به4G شده
  4. ارتباط آنتن ها با مراکز سوییچینگ از طریق فیبر نوری یا لینک مایکروویو است؟
  5. تعداد مراکز کنترل آنتن BSC
  6. تعداد آنتن های BTS بالای پشت بام ها

توزیع آب:

به نظرم با ذکر توضیحات دقیق، در سایت دسترسی آزاد به اطلاعات درخواستتون رو ثبت کنید:
https://foia.iran.gov.ir/web/guest/home

(احیانا قبلا این کار رو کردید؟)

توی قسمت ثبت نامش باگ داره و نمیتونم این کار رو انجام بدم

سلام
مشکلی که فرمودید را دقیق توضیح میدید تا ضمن انتقال به مسئولین سایت، برای برطرف کردنش تلاش کنیم؟

یکی از مهم‌ترین و محتمل‌ترین مسیرها برای دسترسی به داده‌هایی که نیاز دارید، همین سامانه است.

سلام
شماره موبایل برای ارسال کد فعالسازی میگیرد ولی کد ارسال نمیشود

مقدور هست با سیم‌کارتی از یک اپراتور دیگر هم امتحان کنید؟