هر آنچه نیاز است در رابطه با کمپین #شفافیت_آراء_نمایندگان بدانیم

مخاطبین بسیاری از ما سوال می‌کنند که کمپین #شفافیت-آراء چیست و الان دقیقا ما چه چیزی را مطالبه کنیم؟ در این موضوع قصد داریم به طور خلاصه شما را با این کمپین آشنا کنیم:

تاریخچه

سه طرح در مجلس به این موضوع می‌پردازد. تاریخچه‌ی زمانی و میزان موافقت با هرکدام از طرح‌ها را می‌توانید در تصویر زیر مشاهده کنید:

دو طرح اول (طرح آقای حاجی‌دلیگانی و طرح آقای فتحی) در همدیگر ادغام شدند و روز چهارشنبه ۱۴ شهریور ۹۷ در مجلس به رأی گذاشته شد که فوریت آن رأی نیاورد. رأی نیاوردن فوریت تقریبا به همان معنای رد کردن است چرا که در انبوه طرح‌های مجلس گم می‌شود.نتیجه‌ی رأی گیری را در زیر می‌بینید.

حال چه باید کرد؟

‍۱. کمپین شفافیت داوطلبانه‌ی آرای نمایندگان مجلس راه افتاده است. جزئیات آن را می‌توانید در پیرامون شفافیت داوطلبانه‌ی آرای نمایندگان مجلس شورای اسلامی ببینید.
۲. تلاش کنیم طرح آقای ذوالنور که طرح کامل‌تری است رأی بیاورد. طرح دوفوریت آقای ذوالنور با 190 امـضـاء در مسیر صحن علنی مجلس است. 190 امضاء یعنی 190 رای موافق به دوفـوریت. زمانی که دوفـوریت ایـــن طـرح در دستــور جلسـه مجلس قرار بگیرد هیچ توجیحی برای اکثریت رای مخالف باقی نخواهد ماند


محتوایی که تاکنون تولید شده است:

پرونده‌ی محتوایی شفافیت آراء

یادداشت‌ها:

تولیدات تصویری: انبوهی از عکس‌نوشت‌ها و مطالب تصویری پیرامون شفافیت آراء تولید شده است
جزوه‌ی شفافیت آراء: به صورت خلاصه تمام موارد مورد نیاز برای شفافیت آراء را در این جزوه آورده‌ایم.
اکانت اینستاگرام شفافیت برای ایران
اکانت اینستاگرام شفافیت آراء
گزارش مصور شفافیت آراء تولید شده توسط شفافیت برای ایران و دیگر تجارب بین‌المللی شفافیت ‌آرا
کانال آپارات شفافیت برای ایران

هشتگ در شبکه‌های اجتماعی مثل توئیتر و اینستاگرام:
#شفافیت_آراء_نمایندگان
#شفافیت_آراء
#شفافیت_آراـنمایندگان

اگر سوالی در رابطه با شفافیت آرا دارید و پاسخی برای آن پیدا نمی‌کنید اول پاسخ به برخی ابهامات شفافیت آراء مجلس را ببینید و اگر سوال دیگری دارید همانجا درج بفرمایید.


[این موضوع با مشارکت شما تکمیل می‌شود]

2 پسندیده